fredag 23 maj 2008

Upphittat

Var kommer alla katter ifrån?
Från en kattmamma såklart!
Det vet jag väl...
Jag har alltså hittat en kattunge i dag.
Vad gör man med sånt man hittar och inte vill ha? Ja det blir väl till att försöka hitta någon som vill ta hand om det lilla fräsande knytet som inte alls fräste när jag hittade den, den ville nog bli hittad eftersom den jamade, men jag uppfattade det först inte utan trodde det var en fågel lite längre bort. Efter upprepade jamanden så började jag leta, och hittade den inne i ett av våra uthus. Nog har jag noterat att en katt alltid kommit punktligt gående hitåt varje morgon, styrt kosan mot uthuset i fråga, men inte hade jag den minsta aning. Endast en unge hittades tack och lov. Men vi kan ju inte ha den för vår son är allergisk. Efter att den blivit matad med en liten spruta kvicknade den till och nu i kväll har den börjat fräsa. En vild kattunge, men säkert kan den bli tam, hör av dej om du är intresserad. Helt vackert grå är den och blåa ögon, så söt så jag smälte, men som sagt... hoppas kattmamman kommer och bär bort den. Jag kan ju inte ta in den...

Annat var det med konservburken, jag hittade den också, på väg ut med soporna, när jag var på jobb. Inte så fin då, det hade varit en sås i den, men den hade rätt höjd, och den skulle passa precis till min tänkta kakburk. Så den fixade jag ett lock till, och så fick jag ju måla lite igen. När man lyfter på locket finns det ett hjärta på undre sidan.

Föusfiness i Esse har firat 10 år. Gratulerar! Ett ställe värt flera besök, fest eller klippning. Hennes välkommenskylt, som jag målat åt henne hade fått mögel på sej, men nu är den tvättad, lackad och uppe igen. Lagom till ett bröllop som snart kommer att hållas där.

Inga kommentarer: