fredag 7 mars 2008

Kylen och serveringsvagnen

Idag blir det lite före och efterbilder. Här är vårt kylskåp.
Dörrarna sitter kvar fast de har använts i mer än 10 år. Otaliga gånger har de öppnats och stängts. Räknade ut att man flyttar varorna en hel del innan de används. Alltså hämta från hyllan i butiken, ner i korgen, iväg till kassan upp på bandet, ner i kassen, in i bilen, ut ur bilen, in i huset, upp ur kassen, in i kylen, sen blir det dags att laga mat, så ut ur kylen, ner i grytan....oj,oj vad man blir hungrig.
Ja, jag tyckte att jag skulle fixa till dörrarna lite, hade hittat en fin plast i stan. Det räckte till diskmanskinen oxå. Tycker själv att det blev bättre.
Jag håller fortfarande på att virka mormorsrutor, jag är uppe i 55 nu, det tog lite tid igen då jag kom på att jag måste ha virkat en svart kant runtom. Vilken tur jag har, som fått så mycket hjälp med serveringsvagnen.
TACK
Den blev klar i går kväll, och jag tog en bild innan jag målade den. Idag har jag gjort den färdig. Och det blev också före och efter bilder. Vad tycker du? Blev den alldeles förstörd av den svarta färgen? Jag själv är ju nöjd, bara det att det gick för fort att måla, så nu börjar jag virka igen...

Men ikväll ska jag till jugendtsalen och lyssna på trädgårdsodling... sen så kommer ju helgen, vad ska ni hitta på då?

3 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Så häftigt det blev på kylarna! :-) Visste inte ens att man kunde köpa sånt... :-)
Serveringsvagnen blev jättefin! Gillar den lilla "spetskonsollen" under bordet!

Ha en skön vecka!

Lantliga drömmar sa...

Måste bara fråga om det var du som kommenterat mitt senaste inlägg anonymt? Var helt säker på att det var du, men jag hör inget fågelljud, så kanske det var någon annan? :-)

Åh, jag längtar så efter vår och sommar, efter blommor och trädgård... Det är det jobbigaste med att bo här var vi bor; vi har ingen trädgård och inte ens en balkong! :-( Skulle så gärna vilja pyssla och påta i trädgården...! Nå, jag får vänta tills vi får färdigt vårt hus! Kanske nästa sommar kan jag börja göra något i trädgården, om vi får grävt och påbörjat bygget innan årets slut!

Hur har du det med blommor och sånt? Stor trädgård?

Lantliga drömmar sa...

Okej, nu hittade jag din fågelsångs-länk... :-)