lördag 27 september 2008

Dagen då det hände....


...var i dag! Nu är busskurerna på plats. Och här finns en bild på en av dom. Den andra längre bort har jag bara åkt förbi idag utan kameran. Så idag var det riktigt spännande igen. Båda två är riktigt lagom och passar in, på måndagen börjar deras funktion. Sedan kortet togs har ännu busshållplatsskylten kommit tillbaka. Nå.... vad tycker ni? Enligt mej ena riktiga tiopoängare.
Det tog 160,5 timmar i talkoarbete. Det blir ju ett ordentligt tilltaget månadsarbete om man räknar det på en person. Ja,
TACK ALLIHOPA, utan er på alla talkon hade det inte blivit av. Jag hoppas att ni alla känner att ni gjort ett gott arbete, till nytta för våra barn. Nu får vi pusta ut
en stund, tills nästa projekt dyker upp...... :) ...........?

2 kommentarer:

Mariann sa...

Ja nog blev de jättefina!! Ni har varit så duktiga :o) Sambon säger att ni har nog haft mest bekymmer i projektet ni, hela er familj har varit aktiv! Så ni ska ha stort tack!

Isa sa...

Visst har du rätt Mariann, det var ju jag som satte igång det hela, så jag måste ju avsluta det också. Men jag hade verkligt stor hjälp av allt talkoarbete, jag är inget vidare på att bygga och slå in spikar, jag har ju mest målat och bjudit på köksarbetet.Inte har vi stora maskiner heller, så jag är verkligen tacksam för allt som blivit gjort på talko,trodde inte heller att det skulle bli så snabbt färdigt som det blev. Från er har det kommit en verkligt flitig talkoarbetare. Lika roligt att se varje gång.Tack för det :o)