söndag 13 februari 2011

Rapphönor

I vinter har vi flera gånger haft rapphöns på besök. Det är alltid roligt att se dem, och de är för det mesta 10 stycken. Idag var de också här. Riktigt fina bilder har jag inte på dem. Men det kan vara för att det aldrig varit solsken då de kommit.

I vinter har man annars kunnat ta riktigt fina bilder, nu har jag en ny systemkamera också sen i November, och jag testar den ganska ofta. Det är svårt. Men ibland så lyckas man och vad är nu bättre än det. Förut i fjol lagade jag för första gången en fotobok, ett presentkort från Eirikuva som man fick då man köpte kameran. Programmet var på finska och det blev ju lite missförstånd, och en bok blev till två istället, så jag ska  ge bort den ena. Nå, jag fick ju lite erfarenhet, så kanske nästa bok blir bättre. Eirikuva skickade ut programmet så sent att man inte hade lång tid på sej att titta så noga på programmet, och att hitta ett tema för boken tog också tid. Det fanns en såkallad dedline. Och boken formligen tvingades fram. Pärmbilden fick bli med familjens namn på och den fick titeln :" En del hinterglasmålningar och minnen i Den Nya Boken 2011."

En hel del virkande och lite stickande har det blivit, nu då jag också blev sjuk veckan strax före jag skulle sluta jobbet."Snörpligt" slut på jobbet, inte alls vad vi hade tänkt, vi skulle ju och bowla. Förkylningen är segdragen och fortfarande känns den av, trots att jag fått medicin. Men idag har hostan inte varit så intensiv, och nu har jag varit sjuk i 3 veckor. Sådär började min semester. Hoppas på att tillfriskna snart.
Må ni alla vara beskyddade från allehanda hemska bobbor.

Inga kommentarer: