torsdag 4 mars 2010

Prinsessan på slottet

Det blev sportlov, men den planerade resan längre bort blev inte av eftersom vi inte var nöjda med att fara bara en vecka, och resmålen var få, då vi var sent ute, så vad gör man , jo , man åker till slottet och sover över. Det var ju riktigt fint.
Där sov jag över med mina två prinsar.
Jag hade just börjat med en ny virkning, som ska bli en handduk, och där satt jag under en underbar kristallkrona och virkade. Ibland behövs det inte så mycket. Att lära mej halvtavmaskade stolpar, räckte långt denna gång, och så skulle man vända och byta färg, inte helt lätt. Lite får man riva, och prova på nytt, tills det blir bra. Egentligen kallas väl detta mönster för dubbelsidigt snäckmönster. Emma har inspirerat mej.


Sen blev det ju lite shoppande,
dagen efter också, då vi fått en
rejäl frukost.Annars finns det väl lite för mycket av snö just nu. Det har blivit en hel del skottande av tak och vägar. Men jag ser ju mest på, och vet att alla andra får lika mycket, så varför klaga.
Skulle det va lite bättre med sol, kanske jag skulle masa mej ut och ränna i dom verkligt stora snöhoparna som finns lite varstans. Men nu sitter jag här, och provar min nya dator, och printer från Tuuri. Som vanligt finns det mycket att blogga om, men det finns mycket annat också, så det blir sparsamt av den varan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag gissa nästan att ni har varit till Tuuri... Det ser ju riktigt fint ut där på bilden. :) Det är roligt att man nångång kan unna sej lite extra.
Va fint du håller på virkar nu då, en handduk, jättefint mönster!!! Är det svårt?
Jag kan inte förstå att jag har så svårt att komma fram till din blogg. Måste varje gång söka på google efter trohoppochlek... Det går ju inte att länka nå mera från min blogg...:( Inte i allafall som jag vet, har försökt flera gånger, men icke... kan inte länka till min dotters sida heller, som finns på nenas.bloggplatsen.se om jag minns rätt...
Är det slut på sportlovet nu, och jobbet väntar...?
Och jag fortsätter med mina Lovikka vantar som ombyte...
Ha det så bra och hälsa familjen.. och en stor kram från din vän Benita

Anonym sa...

Hejsvejs! Nu kom jag på att sätta en länk till din blogg högst opp på min Favoritlista... och det funka! :) Det var bra. Så nu behöver jag inte söka utan bara klicka på mina FAVORITER!
Kram från dinallrabästavänpåbloggen!