söndag 1 januari 2017

Med båda fötterna på jorden...

...hoppas jag att jag hålls, dethär året...
Stax innan 12 slaget, 5 före var de klara. Sockorna till min man, stickade i Nallegarn. Han väntar på kallare väder, säger han, och tyckte inte att han skulle ha dem som skogssockor. Det nya året har en hel del att komma med, man undrar vad det ska bli.  En hel del förändringar i världen, både på gott och ont.
Själv brukar jag inte ha så stora förväntningar, det blir som det blir. Men det är bra med folk som säger till, då det blir för mycket...eller för lite...
Jag borde blogga mera, men tiden räcker inte till allt. Jag plockar gärna ut godbitarna själv, var helst det passar.
Fjolårets sista pyssel med gamla konservburkar blev till glorior på en ljusstake. Inget för barnfamiljer att ha framme, då de är så vassa.
Så har jag ju planer på ett par egna långstrumpor, det blir säkert det första jag ska sticka i år 2017. Garnet finns redan inhandlat, och det blir nog i Nalle det också. Tunt, så det tar längre tid, men det är det säkert värt, och inte har jag ju bråttom heller.1 kommentar:

Hantverkarglädje sa...

Hej på dej. Du får nog mana din man till försiktighet med de strumporna för de är ju alldeles fina. Håller med honom, inga stövelstrumpor de där.
Övergången från det gamla till det nya året bara svissade iväg med ett skål för det nya året. Syster yngre o hennes man (som ni känner lite) var här och vi brukar ha ganska trevligt.
Hoppas kreativiteten flödar för dig även 2017, man brukar ju få lite inspiration av varann när man surfar här o där. Säger god fortsättning till er.