tisdag 22 december 2015

Julpyssel med papper...


Jag önskar er alla en riktigt god jul,

 och lägger in ett litet pyssel, som jag hittat på pinterest, men själv gjort om till ett papperspyssel istället för det sydda. Hoppas bilden talar för sej själv, och att det blir lätt att förverkliga om man önskar. 
Ändå för att förklara lite hur jag gjorde, så ska jag i alla fall berätta, att det är bra att klippa lite hårda mallar först, speciellt om man tänkt göra flera. Och man kan limma ihop två papper med varann så får man också baksidan på kroppen som man önskar då man viker den, som på bildens streckade linjer...den översta viker man bakåt. Julens presentpapper passar riktigt bra till dethär, och vingarna är gjorda av vanligt genomskinligt smörpapper, på kanten sattes lite lim och så pudrades lite glitter på, det finns ju färdiga glitterpennor också som kan användas. Jag har ju lite svårt för ansikten, och då passade jag på att klippa ut ett från en tidning. Man kan ju sätta dit ett kort på sitt barn också om man vill. Glittriga piprensare funkar ju fint som gloria, och en rosett sitter ju också fint som ett halsband...å så ser jag ju att jag själv har glömt bort upphängningstråden, men det är ju lätt fixat...
Visst finns det änglar...


1 kommentar:

Hantverkarglädje sa...

God Jul till er med. Såååå trevligt att se ditt pyssel. Jag älskar ju nästan allt pysslande och kreativt men ibland känner jag mig väl barnslig. Gick till barnbarnen i dag bara för att förhoppningsvis få rulla snögubbar och se det fick jag. Väldigt trevligt att vakna i morse när det fanns snö men det försvinner väl snart. Ha det gott.