fredag 15 november 2013

Dacapo varje år...


Vik alla 6 stycken med tre taggar
Limma ihop
En varierande vecka, som kommer att avslutas med helgarbete. Novemberljusen håller på att öppna sina vackra knoppar, och det är trevligt att se på dem varje dag. Jag har tagit fram min Bright Light i bristen på solljus, min pysseliver stiger. Jag längtar efter  julens  glitter.
Så idag har jag pysslat fram en stjärna, 20 uddar, lite Italienska färger, men också våra julfärger. Mallen hittade jag på nätet. Den var verkligt jobbig på slutet, riktigt pilligt svårt att få ihop den, och av resultatet så ser jag ju hur jag ska göra nästa mer stabil, med en inre boll. Och utan de svarta ränderna på utsidan, bara att vika andra vägen  Om det finns tid, det finns ju tusen andra saker.
På dehär adressen kan du också se lite mera hur du ska lägga ihop bitarna.
Hoppas vi nu tar dethär som lite snällt samarbete...
Kanske det går att skriva ut denhär...A4.


Under den gångna veckan hann jag också fixa ett par små mormorstofflor.
Mormors-tofflorna med kräftmaskkant
Sonen har blivit bråckopererad och ville göra nåt smått, så han laddade årets adventskalender. För att få 2 karameller att hållas i klämman, fick han öppna dem i ena ändan och tvinna ihop dem med varann. Nu hänger kalendern på väggen, och vill bli påtittad varje gång man går ut, en liten tid ännu, innan man får ta en. Min favorit är Dacapo, som betyder, en gång till.


Bilden på lådan,
är från Viherlandia, där vi var för ett tag sen. En jättefin låda i trä, när jag öppnade den så låg det en pågående stickning där. Lite ordentligt dyr var den, minns inte exakt, så den blev kvar där på hyllan. Men det skulle ha varit roligt att bara dekorera den, många tycker säkert om vitt,vitt,vitt, men enligt mej så var den så färglös...åååååå... att jag aldrig kan sluta drömma och fantisera, men det kan ju ha sina fördelar det också.
Och vet ni, att julen ställer man inte till på bara en dag. Den blir precis som man vill också, det är bara att bestämma, men inte riktigt allt. Jag tror mej veta att jag jobbar dendär dan...

Inga kommentarer: